Тук ще разберете как да зададете нова парола, в случай че сте забравили паролата за достъп до вашият Профил.

Всеки клиент на НАДПЛАТИХ.КОМ разполага със свой Профил в нашата платформа. Профилът се създава автоматично след сключване на договор с нас.

Влизането в Профила става чрез натискане на бутон “Вход в профила” намиращ се в горния десен ъгъл на сайта https://nadplatih.com

При натискане на бутон “Вход в профила”, ще се отвори страница в която трябва да въведете Вашия имейл за контакт (т.е. имейлът посочен в договора) в поле “Username или E-mail” и вашата парола, в поле “Парола”.

В случай че сте забравили своята парола, може да натиснете бутон “Forgot your password?” (под синия бутон “Влез в профила си”).
При натискане на бутона, ще се отвори нова страница, в която трябва да въведете своят имейл (не забравяйте, че това трябва да бъде имейлът, посочен в сключения с НАДПЛАТИХ.КОМ договор).

След като въведете вашия имейл в полето “Enter your username or email”, натиснете бутон “Reset password”.
На въведения имейл, ще получите писмо за смяна на паролата.

Влезте във вашия имейл и отворете полученото от info@nadplatih.com писмо, след което натиснете бутон “Промени паролата”.
След натискане на бутона, ще се отвори страница.

Въведете паролата в поле “New password” и я повторете в поле “Confirm Password”, след което натиснете бутон “Change Password”.
ГОТОВО! Паролата е сменена и след натискане на бутон “Вход в профила” може да влезете във вашия Профил.