Възстановяване сумите на неправомерно начислените лихви при бързи и необезпечени кредити.

НАДПЛАТИХ.КОМ ви предлага възможност за помощ, в случай че имате незаконно надплатени лихви към кредита ви от Credit Time. Ние ще ви консултираме и ще ви съдействаме по време на целия процес, за да спрете да бивате ощетявани финансово без дори да сте запознати с тези условия на Credit Time.

Това, което може да очаквате от нас, е:

  • Изчисляване на такси и неустойки, които са неправомерно надплатени;
  • Преговори с кредитора за връщане на надвнесените суми по бързите кредити;
  • Вземане на комисионна само в случай на успех от наша страна;
  • Прозрачни и коректни условия.

Незабавно се свържете с нашите консултанти, когато имате усещането, че сумата, която се налага да връщате всеки месец, е твърде висока за вас. Чрез наша помощ ще може да си възстановите надплатените лихви. Много често незаконно начислените неустойки и такси по изплатените бързи кредити са в размер на хиляди левове. Услугата от НАДПЛАТИХ.КОМ, от която може да се възползвате, е специално създадена да помага на настоящи и бивши платци на кредити от Credit Time, за установяване на неправомерно начислени лихви, такси и неустойки от кредитната фирма.

Помощ при надплатени лихви към кредит от Credit Time

Потърсете ни преди да е ощетен още повече бюджетът ви. НАДПЛАТИХ.КОМ оказва помощ на всеки с проблемен кредит от Credit Time и всякакви други бързи заеми. Ние ще ви съдействаме за откриването и възвръщането на неправомерно надплатени от вас лихви, начислени по вашия бърз заем. Нашата услуга е създадена, за да ви избави от всички незаконно големи лихви и такси и да ви окаже подкрепа при преговори и евентуални съдебни дела с кредиторната фирма. В НАДПЛАТИХ.КОМ работят кредитни консултанти с дългогодишен опит, които ще ви посъветват и ще ви дадат насоки, за да ви помогнат в отношенията ви с Credit Time.

Дори срещу вас да е водено дело от фирмата за бързи кредити или да е било образувано изпълнително дело, може да ползвате нашата услуга. В този случай е необходимо обаче дължимото по дело пред съдебния – изпълнител да е изплатено, а наложените запори на заплата и банкови сметка, ако е имало такива, да бъдат вдигнати.

Как работи услугата

Потърсете ни или директно кандидатствайте, след което всичко е в нашите ръце. Първото, което ще направят нашите консултанти, когато кандидатствате с улеснената ни електронна форма, е да разгледат условията, при които сте сключили вашия договор с Credit Time. Те ще установят има ли начислени лихви и такси по заема ви в незаконно големи размери. Ако има такива, ги прехвърляте на НАДПЛАТИХ.КОМ, за да може ние от наше име, на наш риск и за наша сметка да ги съберем. По този начин вие нямате никакво отношение с фирмата за бързи кредити, а единствено с платформата. Ние преговаряме с кредитора и се борим да възстановим надплатените лихви.

За да кандидатствате за нашата услуга, не плащате нищо предварително. Дължите единствено процент от възстановените начислени допълнително суми, ако постигнем успех.

Защо да изберете НАДПЛАТИХ.КОМ за възстановяване на надплатени лихви към заем от Credit Time

Струват ли ви се лихвите, таксите и неустойките към бързия ви заем от Credit Time прекалено високи? Омръзнало ли ви е всеки месец бюджетът ви да зависи основно от кредита ви? Потърсете ни за помощ! Ние ще ви съдействаме да откриете дали имате или не неправомерно начислени отгоре лихви от Credit Time. Не е необходимо да водите дела срещу фирмите за бързи кредити, да плащате държавни такси, адвокатски хонорари и други разноски по делата. Ако не спечелите делото, няма риск да бъдете осъдени да заплатите съдебните разноски на другата страна.

НАДПЛАТИХ.КОМ е тук, за да ви помогне с проблемните бързи кредити. Кандидатствайте чрез нашата онлайн форма, а нашите кредитни специалисти ще ви дадат всички необходими правни съвети, ще ви представляват в преговорите с кредитната фирма и ще се погрижат начисляването на нови лихви и такси да изчезнат. А ако имате неправомерно надплатени суми, ние ще се борим да ви бъдат възстановени от Credit Time.

Имам ли надплатени кредити?