Лихвите по кредита ви от Max Credit ви се струват прекалено високи? Изоставате с плащанията, таксите стават все по-високи? Знаете ли, че честа практика на фирмите за бърз кредит е да начисляват незаконно високи лихви на потребителите? Добрата новина е, че НАДПЛАТИХ.КОМ е тук, за да ви помогне да си върнете надплатените суми. Ето как ще го направим:

  • Ще ви консултираме безплатно, за да се запознаем с вашия случай;
  • Ще изчислим  размера на незаконосъобразните лихви и такси  по вашите бързи кредити и каква е надплатената сума;
  • Ще ви възстановим размера на надплатените от вас такси и неустойки по кредитите.

Кандидатстването за услугата е напълно безплатно и се осъществява чрез подаване на заявление на нашия сайт. След което кредитен експерт от екипа ни ще ви консултира относно това как ще протече процедурата и какво да очаквате. Следващата стъпка е да започнем работа по преговорите с Max Credit, установяване на незаконно високите лихви и възстановяване на надплатените суми по тях.

Помощ при надплатени лихви към Max Credit

На всички е известно това, че бързите кредити обикновено са с доста по-висок лихвен процент от банковите, но законът допуска те да бъдат в определена норма. Случаят с проблемните заеми от някои кредитори е, че те начисляват върху тях “убийствено” големи лихви и такси, които често са незаконни. Ако и вие се намирате в такава ситуация и сте принудени да изплащате прекалено високи лихви по своя бърз кредит, НАДПЛАТИХ.КОМ има решение за вас. С наша помощ вие ще си върнете надплатените суми по кредита, а как ще стане това? 

Как работи програмата

Използвайте платформата на НАДПЛАТИХ.КОМ за да подадете своето заявление, с което заявявате желанието си да си върнете незаконно начислените лихви по своя кредит. Благодарение на функционалностите, които ще намерите в нашия сайт, лесно ще изчислите размера на надвнесените лихви, такси и неустойки по изплатените от вас бързи кредити. В случай че имате надплатени суми, ние ще задвижим процедурата по връщането им, без да се налага вие да предприемате някакви действия или да наемате адвокат, който да ви представлява. Нужно е само да ни предоставите всички необходими документи и да сключим договор за извършване на услугата.

След това нашите експерти могат да започнат воденето на разговори с кредиторите за връщане на незаконно събраните лихви, такси и неустойки. Ако възстановяването не може да се извърши по този ред, завеждаме дело в съда срещу Max Credit. Вие не сте страна по делото, ние го водим от наше име. Така вие по никакъв начин не сте задължени да плащате държавни такси и разноски по делото. След събиране на надплатените суми от дружеството на бързи кредити ние удържаме процента за извършената услуга от договора, който сме сключили с вас и ви изплащаме останалата сума.

Защо да изберете НАДПЛАТИ.КОМ като алтернатива на предоговарянето на заем от Max Credit

НАДПЛАТИ.КОМ помага на всички настоящи или бивши потребители на бързи заеми да си върнат надплатени суми по кредита. За да може да се възползвате от услугите ни е нужно само да сключите договор с нас, без да заплащате нищо предварително. При постигнат успех от наша страна, ще удържим процент от възстановените неправомерно начислени суми от дружеството Max Credit.

Воденето на дела срещу дружествата за бързи кредити е бавен и сложен процес, особено ако нямате опит в правната сфера. Ние сме тук, за да ви спестим времето и усилията, като заведем делата срещу кредитора от наше име. Така ще си спестите и заплащането на държавна такса за завеждане на делото, адвокатски хонорар или възнаграждение за вещо лице. А ако делото не бъде спечелено, няма да бъдете задължени да заплатите съдебните разноски.

НАДПЛАТИХ.КОМ ви предлага професионален опит, правни съвети и връщане на незаконните лихви, такси и неустойки по бързия кредит от Max Credit. Проверете дали услугата е подходяща за вас още сега!

ПРОВЕРЕТЕ С ЕДИН КЛИК