Не рядко хората изпитват проблеми да погасяват своите бързи заеми, отпускани от кредитори като Get Cash. Пропускате първа, втора, трета вноска и идва момент, в който лихвите, таксите и неустойките прехвърлят размера на главницата. Това допълнително затруднява изплащането на кредита и води до задълбочаване на проблемите, свързани с финансовото ви състояние. A знаете ли, че често начислените лихви и неустойки са в по-голям размер от това, което определя законът? Може да се окаже, че имате надплатени суми, които е възможно да си върнете обратно. Ние, от НАДПЛАТИХ.КОМ, ще ви помогнем да го направите, без да е нужно да губите време и средства за водене на съдебни дела. Ще ви съдействаме по следния начин:

  • Установяваме дали имате или не незаконосъобразно начислени лихви и такси по кредита;
  • Безплатна консултация от кредитни експерти;
  • Възстановяваме ви надплатените лихви, в случай че има такива;
  • Не плащате нищо предварително, а само при постигнат успех.

Зад НАДПЛАТИХ.КОМ стои екип от опитни кредитни консултанти, които познават всички закони. Те са готови да защитят вашите права като потребител на бърз кредит от Get Cash или всеки друг кредитор за бързи заеми. 

Помощ при проблемен кредит от Get Cash

Бързите заеми от Get Cash предлагат облекчени условия за кандидатстване и бързо одобрение за разлика от банките. Това обаче си има своите недостатъци. Таксите и лихвите по необезпечени вземания обикновено са по-високи от тези на банките. Въпреки това има граница, която законът определя, и преминаването ѝ е в разрез с него. Често обаче хората имат затруднения с изплащането на кредита си, защото върху главницата се начисляват свръх големи и недопустими лихви. Ако и вие изпитвате проблеми с кредита от Get Cash и лихвите са непосилни за вас, има вероятност да са ви начислени незаконни лихви и неустойки. Ние, от НАДПЛАТИХ.КОМ създадохме програма специално за хора като вас, която ще ви помогне да си върнете надплатените суми по кредита.

Как работи програмата

За да получите необходимата помощ при надплатени лихви по бърз кредит от с Get Cash е необходимо да попълните формата в нашия сайт и да предоставите нужните документи. Нашите кредитни консултанти ще проверят дали по вашия заем са били начислени незаконни лихви и такси. Ако има такива, нужно е само да сключите договор с нас и да ни ги прехвърлите, за да можем ние да се погрижим за всичко останало от наше име. По този начин вие нямате никакво отношение с фирмата кредитор и делата, които може да се наложи да водим с тях, за да ви върнем сумите.  За да се възползвате от услугата на НАДПЛАТИХ.КОМ не е нужно да заплащате предварително. Удържаме единствено процент от сумата, която сме успели да възстановим от неправомерно начислени лихви към заема ви от Get Cash и то само, ако постигнем успех.

Защо да изберете НАДПЛАТИХ.КОМ за възстановяване на надплатени лихви по заем от Get Cash

НАДПЛАТИХ.КОМ ви предлага начин да си върнете надплатените лихви и такси по заем от Get Cash без да е нужно сами да водите преговорите и дела с кредитора. Това може да ви струва много пари под формата на хонорари за адвокати, държавни такси и други разходи за делото. Ние ще свършим всичко това вместо вас, като всички разноски се покриват от нас. При неуспех от наша страна вие не дължите нищо. Ако спечелим делото, ще удържим процент от върнатата надплатена сума като комисиона за нашите услуги. И в двата случая вие не губите нищо, а може само да спечелите!

КАНДИДАТСТВАЙТЕ ОЩЕ СЕГА