Непредвидени разходи или друга основателна причина ви е накарала да изтеглите паричен заем? Най-добри условия предлагат банките, но тяхната процедура за одобрение и отпускане на финансови средства невинаги е благосклонна към всеки. Ако банката не ви одобри, не ви остава друг избор, освен да изтеглите бърз заем от кредитор, като CreDirect. Този вид институции са известни с високите си лихви и такси, които понякога дори надвишават законово определената рамка. С помощта на НАДПЛАТИХ.КОМ можете да си върнете обратно сумите, които са ви били начислени неправомерно, и то без да нужно да водите дела. Ние ще ви помогнем с:

  • Безплатна консултация относно вашия бърз кредит;
  • Възстановяване на незаконно начислени лихви, такси и неустойки по кредита;
  • Прозрачност на процедурите при нас;
  • Заплащате само в случай на успех от наша страна. 

Изпратете запитване на имейл адреса ни. Представителите ни ще се свържат с вас, за да ви предоставят повече информация относно това как можем да ви помогнем да си върнете надплатените суми по бързия кредит от CreDirect. 

Помощ при надплатени лихви по кредит от CreDirect

Ако сте се възползвали от услугите на фирма за бързи кредити, като CreDirect и в резултат на това сте затънали в лихви и неустойки, НАДПЛАТИХ.КОМ e насреща! Ние разполагаме с опитни кредитни консултанти, които ще направят експертна оценка на състоянието, в което се намирате и условията по сключения договор с кредитора. Използвайте нашата платформа, за да разберете дали лихвите и таксите, които са начислени по кредита ви, надвишават законовите рамки. Ако това е така, ние ще ви съдействаме да си върнете надплатените суми.

Как работи програмата

Свържете се с нас или директно кандидатствайте за програмата чрез сайта ни, след което оставете всичко в нашите ръце. Първото, което ще направят нашите консултанти, е да разгледат условията, при които сте сключили вашия договор с CreDirect. Те ще установят има ли начислени лихви и такси по заема ви в незаконно големи размери. Ако има такива, водим преговори с кредитора за връщане на надплатените суми. Ако те са неуспешни, следващата стъпка е да заведем дело срещу дружеството за бързи кредити. Делото се води от наше име и ние покриваме всички разноски по него. Ако делото завърши с успех, тогава ще удържим процент от върнатата сума за извършените услуги, а ако загубим – вие не плащате нищо.

Защо да изберете НАДПЛАТИХ.КОМ за възстановяване на надплатени лихви към заем от CreDirect

Ние ще ви помогнем да си върнете надплатените суми по бързи кредити, които сте изплащали през последните няколко години или продължавате да изплащате и до днес. За да се възползвате от услугите ни е нужно само да сключите договор с нас, а ние ще свършим всичко останало. Не трябва да заплащате нищо предварително, плащате само при успех от наша страна, под формата на процент от върнатата сума. А ако се чудите дали програмата е подходяща за вас, може да разберете много лесно!

ПРОВЕРЕТЕ ЗА НАДПЛАТЕНИ СУМИ