Често оставате без пари до заплата? Търсите начин как винаги, когато се нуждаете, да разполагате с необходимите средства, без да се налага да теглите кредит? Ако сте разглеждали възможностите, с които разполагате, то вероятно сте чували за Бяла карта. В последно време тя нашумя, а рекламите за нея ви преследват както от телевизора, така и в интернет пространството. Има обаче някои неща, които трябва да знаете преди да кандидатствате за Бяла карта, затова останете до края.

Информация за Бяла карта

Бяла карта е кредитен продукт, предлаган от компанията Аксес Файнанс ООД, която е небанкова институция, отпускаща кредити със собствени средства. Името на продукта всъщност е маркетингово название на международна кредитна карта VISA Classic. Картата се издава без изискване за трудов договор, без такси за издаване, както и без такси за теглене от банкомат.

Тя е международна кредитна карта, с която може да се разплащате в интернет и да теглите пари на банкомати в цял свят. Лимитът на картата е до 3 000 лв. Точната сума се определя след извършена оценка на кредитоспособността на клиента. Картата е валидна за период от 2 години от датата на издаването й.

Шанс за одобрение за Бяла карта имат дори клиентите с влошена кредитна история. За да кандидатствате е нужно само да предоставите валиден документ за самоличност, да имате навършени 21 години и да разполагате с лични доходи. Кандидатстването става изцяло онлайн или по телефона. След одобрение получавате документите и пластиката чрез куриер.

Отзиви и мнения за бърз кредит от Бяла карта

Бяла карта е един от най-разпространените кредитни продукти в страната и се използва от хиляди потребители. Лесно можете да откриете отзиви и мнения за нея в интернет форумите или в социалните мрежи. Допитайте се и до вашите близки и колеги, възможно е някои от тях да използва картата.

Ние, от НАДПЛАТИХ.КОМ, ще ви предоставим професионално мнение за кредитната услуга Бяла карта. Свържете се с нашите кредитни експерти, за да разберете дали услугата е подходяща за вас и кои са скритите лихви и условия, за които няма да чуете в рекламите.

Как ще намалим лихвите и таксите на Бяла карта

Ако в последните няколко години сте използвали или продължавате да използвате Бяла карта, има вероятност да сте платили повече от необходимото. Ние, от НАДПЛАТИХ.КОМ, ще ви съдействаме в това успешно да си върнете лихвите, които са ви начислени неправомерно. В нашия сайт може да направите онлайн проверка за надплатени кредити бързо и лесно. След като установим, че сте платили повече от нужното, ние ще ви съдействаме да си върнете парите напълно безплатно. Свържете се с нас за повече информация.


Да изтегля ли кредит от Бяла карта

Преди да прибегнете до услугите на Бяла карта е добре да се запознаете подробно с нейните условия, лихви и такси. Не е достатъчно само да потърсите мнението на потребителите в интернет, защото то често може да е подвеждащо и неточно. Потърсете помощта на професионалисти, които ще ви дадат експертно мнение и ще ви насочат към финансов продукт, който да бъде съобразен с вашите нужди. Ние, от НАДПЛАТИХ.КОМ, сме готови да ви предоставим нужната информация и да ви окажем съдействие във всеки един момент.