Имате непредвидени разходи и спешно се нуждаете от средства? Възнамерявате да решите проблема като изтеглите бърз кредит и сте се насочили към НетКредит? Съветваме ви преди да го направите, внимателно да се информирате за условията за бърз заем, които предлага кредиторът, за да не ви изненадат високите лихви. Потърсете отзиви и от свои близки и познати, за да решите сами дали условията са подходящи за вас. В портала на НАДПЛАТИХ.КОМ ще откриете полезна информация, която ще ви помогне да вземете правилното решение.

Информация за НетКредит

НетКредит ООД е дружество, регистрирано като финансова институция съгласно удостоверение № BGR00213 на Българска народна банка, и е администратор на лични данни съгласно Закона за защита на личните данни. НетКредит се превърна в една от най-разпознаваемите марки за бързи кредити и през последните няколко години натрупа голям брой клиенти. 

Кандидатстването за заем става онлайн и е достъпно от всяко едно населено място в страната. НетКредит предлага кредит от 500 лв. или кредит на вноски с връщане до 24 месеца. Единственото условие, което се изисква, за да получите кредита, е да сте на възраст между 18 и 65 години и да работите. Използвайте кредитния калкулатор в сайта, за да разберете какви ще са условията за заемането на желаната от вас сума, след което попълнете личните си данни. След като заявката ви е одобрена, ще получите парите до минути.

Отзиви и мнения за бърз кредит от НетКредит

В интернет форумите и групите можете да откриете отзиви от клиенти, които споделят опита си НетКредит. Не бива обаче да вярвате на всичко, което четете, защото мненията могат да бъдат много субективни, в зависимост от личните преживявания на потребителите. Те могат да ви служат като ориентир, за да сформирате своето собствено впечатление. 

В портала на НАДПЛАТИХ.КОМ ще откриете полезна информация за различни дружества за бърз кредит и възможностите за финансирате, които предлагат те. С помощта на тази информация можете бързо и лесно да сравните НетКредит и останалите финансови институции. 

Как ще намалим лихвите и таксите на НетКредит

Ако през последните няколко години сте теглили бърз кредит от НетКредит, има вероятност да се платили по-високи лихви от законово определените. Това е така, защото дружествата за бързи кредити често начисляват незаконно високи лихви и такси по кредитите, които предлагат. В тези случаи НАДПЛАТИХ.КОМ може да ви окаже съдействие. Нашите експерти ще разгледат условията, при които е сключен заемът, за скрити лихви и такси. Ако установим, че сте заплатили по-голяма сума от законните лихви, ние ще ви съдействаме да си върнете надплатените суми. Разглеждането на документите ви е напълно безплатно, а услугата се заплаща само и единствено при постигнат успех от наша страна. 

Да изтегля ли кредит от НетКредит

Свържете се с нас и нашите кредитни експерти ще ви консултират относно условията за бърз кредит, които НетКредит предлага, както и ще ви разяснят всички скрити лихви и такси по договора. Доверете се на мнението на нашите професионалисти и вземете правилното решение за вашия кредит!