Изпаднали сте във финансова нужда и спешно се нуждаете от пари, но банката не ви отпуска кредит, защото не покривате изискванията? Насочили сте се към дружествата за бързи кредити, защото искате бързо и лесно да получите необходимата ви сума? 

Фирмите за бързи кредити са много и изборът може да бъде труден. Преди да вземете решение от коя да изтеглите заем, проучете възможностите и сравнете условията на няколко от тях, за да изберете най-изгодната за вас оферта. Ако сте се спрели на София Комерс Кредит Груп, ще ви бъде от полза да проучите мненията и отзивите на техните потребители, както и да разгледате внимателно условията, които предлага компанията.

Информация за София Комерс Кредит Груп

София Комерс Кредит Груп АД е регистрирана финансова институция, създадена през 2006 г. Дружеството специализира в отпускането на бързи кредити, обезпечени с ипотека, както и на микрокредити без обезпечения за физически и юридически лица. Към момента то разполага с една от най-широките мрежи от партньорски офиси в страната. 

В зависимост от микрокредита, който изберете, можете да заемете суми от 100 лв. до 700 лв за срок на погасяване до 18 месеца, или от 100 лв. до 3000 лв. за срок от 3 до 18 месеца. Кредитът до 700 лв. е с 0% лихва, а ако бъде изплатен през първите 30 дни, не дължите допълнителни такси по него.

Отзиви и мнения за бърз кредит от София Комерс Кредит Груп

В интернет пространството ще срещнете както положителни, така и отрицателни отзиви за всяко една финансова институция. Това е така, защото всеки потребител попада в различна ситуация и изгражда мнението си спрямо своя личен опит. Добре е да разгледате отзивите на потребители, използвали услугите на София Комерс, но не бива да се доверявате изцяло само на това, което ще прочетете. Информирайте се подробно какви са условията, при които се отпускат кредити, и съставете мнението си на база обективни данни.

Как ще намалим лихвите и таксите на София Комерс Кредит Груп

Ако имате затруднения с погасяване на задълженията си към София Комерс Кредит Груп и смятате, че сумите, които плащате са прекалено високи, то вие сте попаднали на правилното място. Има голяма вероятност да са ви били незаконно начислявани високи лихви и такси. В сайта на НАДПЛАТИХ.КОМ може да проверите за надплатени лихви и такси по своя кредит. Попълнете формата за проверка още сега, за да разберете дали сте платили повече от законните лихви. Ако проверката покаже, че това е вярно, то ние ще ви съдействаме и ще задвижим процедурата по връщане на надплатените суми вместо вас. 

Да изтегля ли кредит от София Комерс Кредит Груп

Преди да вземете решението дали да изтеглите бърз кредит от София Комерс Кредит Груп, трябва добре да се запознаете с условията, които предлага този кредитор. Проучете внимателно какви са размерите на лихвите, вноските по кредита и срокът на погасителния план, за да се убедите, че условията са изгодни за вас. Потърсете и отзиви от други потребители, за да бъдете напълно информирани и запознати с това какво може да очаквате.