Имате спешна нужда от пари, но банката не се съгласява да ви отпусне средства? Компаниите за бърз кредит може да изглеждат подходящо решение на въпроса, но преди да прибегнете до тях е важно да бъдете добре информирани относно условията, които предлагат. Ако сте се спрели на кредитната компания Изи Финанс и търсите повече информация за нея, ние ще ви помогнем. В портала на НАДПЛАТИХ.КОМ ще откриете полезна информация, от която се нуждаете, за да решите сами дали услугите на този кредитор са подходящи за вас.

Информация за Изи Финанс

Изи Финанс ЕООД e небанкова финансова институция, регистрирана в БНБ с удостоверение № 211. Дружеството е създадено през 2011 г. и основната му дейност е предлагането на краткосрочни онлайн кредити, предназначени за спешни нужди. Това става онлайн за минимално време и с възможно най-малко документи. Фирмата предоставя заеми и през още една платформа – Мини Заем.

На сайта на Изи Финанс можете да кандидатствате за кредит в размер от 200 лв. до 2500 лв., а срокът за изплащане на заема е от 60 до 540 дни. Това става, като изберете точната сума и срок на кредита, след което попълните краткия онлайн въпросник. След това ще получите договора по имейл и ако се съгласите с посочените условия, ще разполагате с парите до 15 минути на банковата си сметка или на каса на Изи Пей.

Отзиви и мнения за бърз кредит от Изи Финанс

Преди да изтеглите кредит от Изи Финанс, потърсете повече информация за кредитната компания и за условията, които предлага тя. Потърсете мнения и на други ползватели в онлайн форуми и блогове. Допитайте се и до свои близки и познати, които имат опит с кредитни институции. Все пак ви съветваме да не разчитате изцяло на отзивите на потребители, защото те могат да бъдат прекалено субективни. Препоръчително е да се доверите на кредитните експерти на НАДПЛАТИХ.КОМ, които ще ви разяснят дали кредитните условия за подходящи за вас и дали има скрити условия в договора. 

Как ще намалим лихвите и таксите на Изи Финанс

Ако имате затруднения с погасяването на задълженията си към Изи Финанс или смятате, че сумите, които сте погасили по своя кредит са прекалено високи, попаднали сте на правилното място. Ние, от НАДПЛАТИХ.КОМ ще разгледаме условията, при които е сключен договорът, и ще проверим дали начислените лихви отговарят на законовата рамка. Възможно е да са ви начислени допълнителни лихви и такси, за които не знаете. Ако това е така, то с наша помощ ще успеете да си върнете надплатените суми, и то без да е нужно да преговаряте с кредитора и да водите дела от свое име. Ние ще извършим целия процес по връщането на сумите, а вие ще платите такса само и единствено при постигнат успех от наша страна.

Да изтегля ли кредит от Изи Финанс

Преди да изтеглите кредит от Изи Финанс е добре да се запознаете с отзивите на различни потребители и да сравните лихвите и условията на кредитора спрямо останалите. В портала на НАДПЛАТИХ.КОМ ще намерите полезна информация, която ще ми помогне да вземете правилното решение относно тегленето на бърз кредит.