Ако имате спешна нужда от пари и се налага да изтеглите бърз кредит, вероятно изборът между десетки фирми, предлагащи тази услуга, е труден. Преди да решите на коя от тях да се доверите, важно е да имате пълна информация за самият кредитор и да сте наясно с условията, които той предлага. От голяма полза могат да ви бъдат и мненията на клиентите, ползвали услугите на финансовата институция. 

Viva Credit е един от най-популярните кредитори в страната, който предлага кредити с различни условия и предназначени за различни цели. Ако сте се спрели именно на него, то в НАДПЛАТИХ.КОМ ще откриете информация, която ще ви бъде полезна, когато вземете решение за тегленето на кредит. 

Информация за Viva Credit

„Вива кредит“ ООД е небанкова финансова институция със седалище и адрес на управление гр. София 1324, ж.к Люлин 7, бул. Джавахарлал Неру №28, бл. АТЦ “Силвър център”, ет.2, офис 73 Г. Предметът на дейност на „Вива кредит“ ООД е отпускане на заеми със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства съгласно Закона за кредитните институции. Дружеството е пререгистрирано и вписано в регистъра на финансовите институции съгласно чл.3а, ал.1 от Закона за кредитните институции под рег. № BGR00277. Viva Credit предлага портфолио от разнообрази финансови продукти, които са подходящи при различни нужди. Кандидатстването за тях става онлайн или на място в някой от офисите на фирмата.

Отзиви и мнения за бърз кредит от Viva Credit

Можете лесно да откриете голям брой отзиви и мнения за бързите кредити от Viva Credit, ако потърсите онлайн, или се допитате до свои познати. Viva Credit е една от най-използваните кредитни институции в страната и има голям брой клиенти. Въпреки това трябва да имате предвид, че мнението на различните потребители често е твърде субективно и зависи най-вече от техните лични впечатления.

Когато вземате решение за кредит, най-добре е да не се доверявате изцяло на мнението на непознати, защото те могат да ви подведат. Потърсете подробна информация и сравнете сами условията на различните кредитни институции. Така ще се информирате обективно и ще вземете най-доброто решение дали да се доверите на избраната финансова институция.

Как ще намалим лихвите и таксите на Viva Credit

Ако през последните няколко години сте вземали бърз кредит от Viva Credit или от друго дружество, предлагащо бързи кредити, има голяма вероятност да сте върнали по-голяма сума от законно дължимата. Ние, от НАДПЛАТИХ.КОМ, сме тук, за да ви съдействаме да си върнете надплатените сума. Посетете нашия сайт, където ще откриете форма за проверка. Въведете нужната информация и веднага ще получите отговор дали сте платили повече по кредита си. Ако е така, може на момента да задействате процеса по връщане на сумата. Нужно е само да ни предоставите необходимите документи и ние ще свършим всичко вместо вас. Услугата е напълно безплатна, като единствено при постигнат успех дължите процент от върнатата сума. 

Да изтегля ли кредит от Viva Credit

Ако сте попадали на различни мнения относно Viva Credit и не можете да решите дали да изтеглите кредит от тях, доверете се на специалистите в тази област. Свържете се НАДПЛАТИХ.КОМ и ние ще ви консултираме относно условията, които кредиторите предлагат, и ще прегледаме договора за наличието на скрити лихви и такси. Доверете се на мнението на нашите финансови експерти и вземете правилното решение за вашия кредит!