Ако сте посещавали сайта nadplatih.com, може би сте запознати, че лица, които през последните пет години са теглили кредит от дружествата за бързи кредити, най- вероятно са заплатили лихви, неустойки, такси и комисионни над законодопустимите. Тези пари могат да им бъдат върнати.

Какво означава “Връщане на пари по кредити”?

Повече информация за начина на формиране на надвнесените суми по кредитите и незаконосъобразните практики на дружествата за бързи кредити може да намерите в нашата статия “Надплатени суми по бързи кредити” .

Ако и Вие сте попаднали в подобна ситуация, екипът на nadplatih.com може да Ви съдейства за връщане на надвнесените кредити.

Необходимо е единствено да сключите договор с нас. Клиентът сключва т.нар. договор за цесия, с който ни прехвърля всички свои вземания от дружествата за бързи кредити. Така целият процес по възстановяване на надвнесените суми се извършва от наше име и за наша сметка и вие не трябва да се ангажирате с него повече. Всички процедури по връщане се извършват от нашия екип, без да ангажираме Вашето време и внимание.

Какъв е процесът по връщане на пари по кредити?

Процесът по връщане на надвнесените пари включва водене на преговори с дружествата за бързи кредити, а при необходимост установяване по съдебен ред на техния размер и  дължимост.

Всички процедури по връщане се извършват от наше име, като разходите за тях се заплащат също от нас.

Какво дължи клиентът?

Клиентът не предлаща нищо. Дължи единствено процент от възстановената сума и то само в случай, че такава бъде върната. Важно е да се посочи, че клиентът не дължи възстановяване на направените от nadplatih.com разноски, независимо от постигнатия резултат.

Подробна информация относно условията на нашия договор може да намерите на страници “Условия за възстановяване” и “Въпроси и отговори” .

Каква е процедурата за сключване на договор?

На първо място е необходимо да посетите нашия уебсайт и да проверите дали имате надвнесени суми, като попълните формата „Проверка за надплатени кредити“. Подробно описание на процедурата за проверка може да намерите в нашата статия “Как да проверя за надвнесени кредити?” .

В случай че алгоритъмът установи наличието на надвнесени суми е необходимо да продължите с процедурата, като попълните своите данни за подготовка на договор в ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ. Важно е да знаете, че попълването на данни не Ви обвързва правно. Процедурата по връщане се извършва единствено след сключване на договор. Също така, данните попълнени в заявлението се обработват при стриктно спазване на Закона за защита на личните данни и са ни необходими и ще бъдат ползвани единствено за подготовка на договора с нас. Цялата информация, която попълвате е защитена чрез криптирана връзка за пренос на данни.

В рамките на 48 часа от попълване на формата, наш сътрудник, ще се свърже с Вас за потвърждение на предоставените данни и уточняване на начина на подписване на договора. В случай, че не Ви е удобно да посетите наш офис, то документите, ще Ви бъдат изпратени за наша сметка чрез куриер.

След сключване на договора е необходимо единствено да изчакате провеждане на процедурата по връщане на пари по кредитите и изплащане на възстановените суми.

Като клиент на НАДПЛАТИХ.КОМ вие ще получите достъп до потребителски профил в сайта, благодарение на който ще можете да следите как се развива процесът по възстановяване на надвнесените лихви и такси по вашия бърз кредит. Линк и данни за вход в профила ще получите на предоставения от вас имейл.

Важно е да се посочи, че не е необходимо да разполагате с документите за кредита, за да определим дали сте надплатили и да претендираме обратно сумата. Разбира се, наличието на документи, ще ни улесни много.

За повече подробности разгледайте нашия уебсайт nadplatih.com