Преди да изтеглите бърз заем от City Cash, колкото и спешна да e нуждата ви от пари, добре е първо да потърсите мнение за кредитора. Запознайте се с условията на финансиране и погасителния план. От полза ще ви е да се допитате до хора, които са се възползвали от услугите на финансовата институция. Какви са техните отзиви от обслужването, процедурата за отпускане и администриране на кредитите. Така ще прецените до колко  условията отговаря на нуждите ви и ще ви затрудни ли погасяването на кредита. Това ще бъде вашата отправна точка, когато вземате решение за тегленето на бърз кредит.

Информация за City Cash

City Cash е компания за бързи заеми и пари до заплата. Финансовата институция е създадена през 2013г в град София. Компанията расте и през 2015 г. вече има открити 46 офиса в цяла България. Повече от 100 става броят на откритие офиси до 2019 г., а за Сити Кеш работят над 2000 служители. Същата година дружеството открива и офис в съседна Румъния. За една година броят на офисите в Румъния се увеличава до 25. Финансовата компания се стреми да предлага широка гама от кредитни продукти, за да обхване по-голям брой клиенти.

Отзиви и мнения за бърз кредит от City Cash

Има много и различни отзиви за City Cash, тъй като всеки клиент на институцията за бързи кредити оформя впечатленията си спрямо собствения си опит. Ако търсите само в онлайн пространството, споделеното там няма да ви помогне много. Ваши близки и приятели, които имат опит с кредитодателя, могат да споделят мнението си с вас. Въпреки това, тази информация няма как да ви бъде достатъчна при вземането на решение дали да изтеглите кредит от Сити Кеш. Препоръчваме ви да се информирате добре за условията по кредита и сами да прецените дали те са подходящи.

Как ще намалим лихвите и таксите на City Cash

Ако през последните няколко години сте теглили бърз заем от City Cash, има голяма вероятност да се платили по-високи лихви, отколкото определя законът. Нашите кредитни експерти ще анализират сключения от вас договор за кредит и ще проверят дали платените от вас лихви са в законовата рамка. Ако установим, че има надплатени суми по кредита, ние ще ви съдействаме да си ги върнете.  

Да изтегля ли кредит от City Cash

Преди да пристъпите към тегленето на бърз заем е добре да разгледате мненията на другите потребители и да се запознаете подробно с условията, които ви предлага City Cash. Направете и сравнение между техните оферти за кредити, както и за лихвите и таксите по тях, с тези на други кредитни институции. Само така ще може да вземете информирано решение относно това дали да изтеглите заем от City Cash.