Имате непредвидени разходи и спешно се нуждаете от пари? Необходим ви е кредит, но банката отказва да ви отпусне такъв? Вероятно обмисляте възможността да се възползвате от услугите на небанковите финансови институции. Бързите кредити са решение в ситуациите, когато банката не ви отпуска заем и търсите алтернатива. С Креди Йес получавате бързо одобрение до минути, като можете да изплащате кредита на удобни за вас вноски и интервали, с възможност за предсрочно погасяване и рефинансиране. Преди да пристъпите към действие обаче е добре да се информирате за условията и да проучите мненията на други потребители.

Информация за Credi Yes 

Креди Йес е небанкова финансова институция, регистрирана в Българска Народна Банка, която предлага потребителски и ипотечни кредити за физически лица. Компанията е основана през 2009 година и към днешна дата разполага с над 90 офиса в цялата страна. През 2019 година започва да развива дейност и в Република Северна Македония, а през 2021 – и в Украйна.

Креди Йес отпуска бързи кредити в размер до 5 000 лева и ипотечни кредити до 30 000 лева. Срокът за погасяване e до 5 години, а лихвата е фиксирана за целия период, като може да изберете подходяща за вас вноска. Кандидатстването за кредит става на място в някои от офисите или онлайн на сайта на компанията. Вие избирате как да изплащате месечните вноски – на място в офис или онлайн.

За да кандидатствате за заем от Credi Yes, трябва да отговаряте на следните условия: да бъдете пълнолетен български гражданин, да предоставите копие на лична карта и да имате постоянен доход.

Отзиви и мнения за бърз кредит от Credi Yes 

Credi Yes е популярен кредитор, който има офиси в повечето големи градове в страната, с над 13 години опит в потребителските и ипотечни кредити. През това време той е отпуснал кредити на хиляди потребители. Техни мнения и отзиви можете да откриете в интернет форумите или в социалните мрежи. Допитайте се и до ваши близки и колеги, които имат опит с тази институция. Ако искате да получите професионално мнение, свържете се с кредитните експерти на НАДПАЛТИХ.КОМ. Те ще ви помогнат да разберете дали услугата е подходяща за вас, както и дали има скрити лихви и условия по договора за кредит. 

Как ще намалим лихвите и таксите на Credi Yes

Ако в последните няколко години сте били клиент на Credi Yes или продължавате да бъдете и до днес, има вероятност да сте платили повече от необходимото. Фирмите за бърз кредит имат практиката да начисляват лихви и такси, които надвишават рамката, определена от закона. Ние, от НАДПЛАТИХ.КОМ, ще ви съдействаме в това успешно да си върнете лихвите, които са начислени неправомерно. В нашия сайт може да направите онлайн проверка за надплатени кредити бързо и лесно. След като установим, че сте платили повече от нужното, ние ще ви съдействаме да си върнете парите напълно безплатно. Ще се погрижим за целия процес, като се заплаща само при успех от наша страна. 

Да изтегля ли кредит от Credi Yes

Преди да прибегнете до услугите на Креди Йес е добре да се запознаете с условията, лихвите и таксите на кредитора. Не разчитайте изцяло на мненията, които ще откриете в онлайн пространството, защото те често могат да бъдат подвеждащи и неточни. Доверете се на професионалисти, които ще ви дадат експертна оценка и ще ви насочат към услуга, която е съобразена с вашите нужди и възможности. Кредитните експерти на НАДПЛАТИХ.КОМ ще ви предоставят нужната информация и ще ви помогнат да откриете всички скрити лихви и такси в договора за бърз кредит от Credi Yes.