Изпаднали сте в безизходица, имате спешна нужда от пари и не може да чакате  отпускането на средства от банката? Или пък не покривате техните изисквания за тегленето на заем и затова сте се насочили към дружествата за бързи кредити? Ако вашият избор е Credirect, ще бъде полезно да проучите мненията  и отзивите на техните потребители. Още по-добре е, ако познавате такива и те са готови лично да споделят своя опит с вас.

Информация за Credirect

Credirect е регистриран в Българска Народна Банка под номер BGР00316. Това е продукт, предлаган от дружество „Сити Кеш” ООД, ЕИК 202531869, със седалище и адрес на управление в гр. София, ул. Славянска, № 29, ет. 7. Credirect предлага бързи кредити, а кандидатстването е изцяло онлайн, без подаване на документи. Кандидатите посочват единствено email, телефон за връзка и банкова сметка, на която да получат заема. Кредитните продукти, които предлага Credirect са Кредит до заплата, Потребителски кредит на вноски, Първи кредит без лихва, Кредит без трудов договор, Кредит за пенсионери.

Отзиви и мнения за бърз кредит от Credirect

Както за всяко друго дружество за бързи заеми, в интернет ще попаднете на добри и лоши мнения за Credirect. Това е така, защото опита на всеки потребител е индивидуален и зависи от това кой продукт е избрал и при какви условия е сключен кредитът. От кредитополучателите, които изказват мнения за Credirect във форумите и блогове онлайн, можете да добиете представа, която да ви служи за ориентир, но трябва да имате предвид, че всеки случай е конкретен и със своите специфични особености.

За да вземете правилното решение е добре да потърсите и обективна информация за кредитната компания и за предлаганите кредити. Нашите консултанти могат да ви бъдат полезни като ви консултират по условията на кредита и прегледат договора за скрити такси и лихви.

Как ще намалим лихвите и таксите на Credirect

Въпреки положителните мнения за Credirect като надеждно дружество за финансиране и кредитиране, е възможно да изпитате проблеми със своя бърз заем. Вината за това може да е влошено финансово състояние или други непредвидени обстоятелства. Но има вероятност също така и да са ви начислени по-големи лихви, от колкото е необходимо и законово прието да платите. Екипът от експерти на  НАДПЛАТИХ.КОМ можем да ви помогнем да си върнете надплатените суми по кредита. Използвайте формата за проверка в нашия сайт, за да разберете дали има надвнесени суми по вашия кредит. Ако установите, че това е така, свържете с нас, а ние ще задействаме процедурата по връщане на надплатените суми вместо вас.

Да изтегля ли кредит от Credirect

Преди да пристъпите към тегленето на на бърз кредит от Credirect, убедете се, че сте запознати с всички условия по кредита и потърсете мнението на други потребители. Ако попаднете на различни мнения и не знаете на кои от тях да се доверите, потърсете професионална консултация относно условията и възможността да има скрити такси. Потърсете мнението на финансови експерти и вземете правилното решение за вашия кредит!