Документите за кандидатстване за кредит и дългите срокове за одобрение от банките са пречка за вас, когато имате спешна нужда от пари. Ако ви трябва малка сума, финансовите институции за кредити са бързо и удобно решение. Интересувате се от това какви са мненията за Easy Credit и дали може да им имате доверие? Когато избирате кредитор, трябва да бъдете добре информирани и да сте наясно с всички условия. Ние, от НАДПЛАТИХ.КОМ се стремим да ви представим обективна и полезна информация, която е комбинация от мнения за Easy Credit на потребители и на нашите финансови експерти. Решението оставяме изцяло на вас.

Информация за Easy Credit

Easy Credit e финансова институция с търговско име „Изи Асет Мениджмънт” АД. Тя e създадена през 2005 година. Дружеството е регистрирано в Българска Народна Банка с №BGR00009. Easy Credi е компания за небанково потребителско кредитиране с отпускане на заеми в размер до няколко хиляди лева с период на погасяване до 36 месеца. Кандидатстването може да се осъществи както във физическите офиси в страната, така и изцяло онлайн, с бързо одобрение.

Отзиви и мнения за бърз кредит от Easy Credit

Какви са вариантите да формирате обективно мнение за Изи Кредит:

  • Попитайте за отзиви свои близки и приятели, които ползват или са ползвали услугите на компанията;
  • Подайте документи за кандидатстване – това е напълно безплатно и така ще получите пълна информация за желания кредит;
  • Потърсете мнения във форумите в интернет. 

Мненията на потребители, които ще откриете онлайн, не са достатъчно надежден източник на информация. Това е така, защото всеки клиент има свои изисквания, очаквания и възможности за отпускане на бърз заем. Ето защо, мненията за Easy Credit могат да бъдат разнопосочни и нито добрите, нито лошите да вземат превес.

За обективна преценка и формиране на собствено мнение за Easy Credit потърсете експертна консултация. НАДПЛАТИХ.КОМ е специалист в кредитирането, който може да ви предостави цялата информация, от която се нуждаете.

Как ще намалим лихвите и таксите на Easy Credit

Ако през последните няколко години сте използвали услугите за бърз кредит на Easy Credit, има голяма вероятност да сте платили повече от законно дължимите лихви. С помощта на НАДПЛАТИХ.КОМ може да си върнете надплатените суми, като ние ще направим всичко вместо вас. Направете бърза проверка в нашия сайт за надвнесени суми по вашия кредит. Ако проверка установи, че такива има, свържете се с нас и оставете нещата в ръцете на нашите финансови експерти. Услугата се заплаща единствено при успех от наша страна, така че, ако не успеем да ви върнем надплатените суми, разходите остават за наша сметка.

Да изтегля ли кредит от Easy Credit

Опитайте се анализирате внимателно всяко едно мнение за Easy Credit което получите, преди да прецените дали да изтеглите заем от кредитната компания. За да изградите свое собствено мнение за Изи кредит, обърнете внимание на следното:

  • Каква е историята на компанията, отзивите на клиентите, пазарен дял и репутация;
  • Какви са условията за заем и отговарят ли те на изискванията ви.

Свържете се с нас и ние ще ви консултираме относно условията, които различните кредитори предлагат. Доверете се на нашите финансови експерти, за да вземете информирано и правилно решение!