Необходими са ви спешно пари? Разглеждате и сравнявате оферти за кредитиране и условията на различни дружества и компании за бързи кредити, но все още се чудите към коя кредитна институция да се насочите? Ако търсите мнения за кредитната компания Кинти БГ, какви са условията, които предлагат и дали те са подходящи за вас, ние ще ви помогнем. Порталът на НАДПЛАТИХ.КОМ ще ви предостави полезна информация, от която се нуждаете, за да решите сами дали да се възползвате от услугите на този кредитор..

Информация за Кинти БГ

Кинти БГ е компания за бързи заеми, която е търговска марка на „Макроадванс“ АД. Финансовата институция е регистрирана в БНБ (Българската Народна Банка) с номер BGR00260, специализирана в предоставянето на финансови услуги. ЕИК на дружеството 201127485 и адрес гр. София, ул. „Г. С. Раковски“ 147. Компанията е основана 2010 година, но започва своята дейността си през 2011.

От Кинти БГ може да изтеглите онлайн кредит, бърз заем до заплата и безлихвен първи кредит в размер от 50 до 3000 лв., за срок от 5 дни до 24 месеца. За да кандидатствате, не е нужно да представяте документи. Това става изцяло онлайн, а изискването към клиента е да посочи валиден email, телефонен номер и банкова сметка.

Отзиви и мнения за бърз кредит от Кинти БГ

Съществуват множество компании за бързи кредити, с разнообразни условия и оферти. Да се доверите ли на Кинти БГ и какви са мненията за тях?

За да получите отзиви за компанията и начина на работа от първо лице, може да се обърнете към близки и познати, които са използвали услугите им. Ако нямате такива в своето обкръжението, прочетете за опита на потребителите във онлайн форуми и блогове. Това е лесен и бърз начин да получите информация.

Ние, от НАДПЛАТИХ.КОМ, ви съветваме да не разчитате само на отзиви от потребители, защото те могат да бъдат прекалено субективни. Съветваме ви да се доверите на нашите кредитни експерти, които ще ви посъветват дали кредитните условия за подходящи за вас. По този начин сами ще изградите своето мнение за Кинти БГ. 

Как ще намалим лихвите и таксите на Кинти БГ

Ако имате затруднения с погасяване на задължението, изпаднали сте в забава и търсите мнения как да решите проблемите със заема от Кинти БГ, сте на правилното място. Ние, от НАДПЛАТИХ.КОМ, ще разгледаме условията, при които е сключен договора. Възможно е неправомерно да са ви начислени допълнителни такси и лихви, за което не знаете. Ако установим, че това е така, ще ви съдействаме да си върнете надплатените суми. Разглеждането на документите ви е напълно безплатно, като ще заплатите за услугата само и единствено при успех от наша страна.

Да изтегля ли кредит от Кинти БГ

Нужно е не само да се запознаете с различните мнения за Кинти БГ, но и да сравните лихвите и условията на кредитора спрямо останалите. Това е правилният подход преди да вземете решението дали да изтеглите заем. Финансовите експерти на НАДПЛАТИХ.КОМ ще ви консултират относно условията за бърз кредит от Кинти БГ, и ще разгледат договора за скрити лихви и такси.