Имате нужда от бърз кредит? Кредитните компании, сред които може да избирате, са десетки. Когато решите на коя да се доверите, важно е да имате пълна информация за самият кредитор и да сте наясно с условията, които той предлага. От голямо значение е и мнението на клиентите, ползвали услугите на финансовата институция, както и това на експертите в областта.

Кредисимо е един от най-бързо развиващите се кредитори у нас. Ако сте се възползвали от неговите бързи кредити или възнамерявате да го направите, ние, от НАДПЛАТИХ.КОМ ще ви дадем повече информация относно техните бързите кредити.

Информация за Кредисимо

Кредисимо (Credissimo) е небанкова финансова институция, основана през 2007 г., като от 2013 г. компанията работи изцяло онлайн. Заедно с дъщерните си дружества компанията извършва дейност в България, Северна Македония и Полша.
Кредисимо е една от финансовите институции, при които може да получите одобрение за кредит до броени минути след кандидатстване онлайн. През 2020 г. тя е избрана за „Любима марка“ на българите.

При теглене на заем от Кредисимо вие сами избирате сумата, която ще вземете и срока, за който ще я върнете. Лихвите по заема се определят в зависимост от избраната сума и периода за ползване.

Отзиви и мнения за бърз кредит от Кредисимо

Можете лесно да откриете голям брой отзиви и мнения за бързите кредити от Кредисимо, ако потърсите онлайн, или се допитате до свои познати. Тази финансова институция е една от най-използваните в страната и има голям брой потребители. Въпреки това трябва да имате предвид, че мнението за кредитните институции често е твърде субективно. То зависи най-вече от впечатленията на ползвателите, които могат да бъдат различни, според техните лични впечатления.

Когато вземате решение за кредит, най-добре е да не се доверявате изцяло на мнението на непознати. Потърсете подробна информация и сравнете условията между различните кредитни институции. Така вие ще се информирате обективно и ще вземете най-доброто решение дали да се доверите на избраната финансова институция.

Как ще намалим лихвите и таксите на Кредисимо

Ако през последните няколко години сте вземали бърз кредит от Кредисимо или в момента изплащате такъв, има голяма вероятност да сте върнали по-голяма сума от законно дължимата. Ние, от НАДПЛАТИХ.КОМ, сме тук, за да ви съдействаме да си върнете надплатената сума. Посетете нашия сайт, където ще откриете форма за проверка. Въведете нужната информация и веднага ще получите отговор дали сте платили повече по кредита си. Ако е така, може веднага да задействате процеса по връщане на сумата. Нужно е само да ни предоставите необходимите документи и ние ще свършим всичко вместо вас. Услугата е напълно безплатна, като единствено при постигнат успех дължите процент от върнатата сума.


Да изтегля ли кредит от Кредисимо


Ако сте попадали на различни мнения относно Кредисимо и не можете да решите дали да изтеглите кредит от тях, доверете се на специалистите в тази област. Свържете се с нас и ние ще ви консултираме относно условията, които различните кредитори предлагат, и ще ви разясним всички скрити такси. Доверете се на мнението на нашите финансови експерти и вземете правилното решение за вашия кредит!