Прибегнали сте до услугите на фирма за бързи кредити, но лихвите ви се струват неприемливо високи? Подписали сте договор, включващ текстове с дребен и нечетим шрифт и сега ви се налага да плащате неразумно високи такси? В много случаи незаконните лихви и такси по изплатените кредити могат да достигнат размер от хиляди левове.

НАДПЛАТИХ.КОМ ще ви помогне при проблеми с кредита от CrediNet или друг кредитор. С наше съдействие ще си възстановите надплатените суми по кредита, защото:

  • Ще направим безплатна консултация и ще установим дали имате начислени неправомерно лихви;
  • Ще ви дадем нужните правни съвети;
  • Ще водим преговори вместо вас с кредиторната фирма и сме готови да ви защитим дори в съда, ако е необходимо; 
  • Ще ви помогнем да си върнете начислените неправомерно суми само с един клик.

Кандидатствайте само с един клик и проверете дали имате начислени неправомерно лихви, такси и неустойки от CrediNet. Нашите специалисти ще ви направят необходимата консултация и ще ви помогнат с процедурите по възстановяване на начислените отгоре суми! 

Помощ при надплатени лихви по кредит от CrediNet

Ако се намирате в ситуация, в която сте изтеглили бърз заем от CrediNet, но лихвите ви се струват безумно високи, то сте попаднали на правилното място! НАДПЛАТИХ.КОМ помага на всеки с кредит от CrediNet или друга фирма за бързи заеми да разбере дали има надплатени лихви. Нашите финансовите консултанти ще водят преговори с кредиторната фирма, ще ви разяснят какви права имате и ще се уверите, че изход от проблема има винаги. НАДПЛАТИХ.КОМ ще ви помогне да си възстановитее незаконно начислените такси и лихви. С наша помощ надплатените лихви по кредита към CrediNet ще ви бъдат върнати. 

Как работи услугата 

Нашата услуга е насочена към хора, които са бивши или настоящи платци по бързи заеми, включително от CrediNet. Участието ви започва с подаване на заявка за включване от ваша страна. Това е единственото, което трябва да направите, а от там поемаме ние, от НАДПЛАТИХ.КОМ. Вашата заявка се насочва към кредитен експерт, който извършва подробен анализ на договора за заем, който сте сключили. 

Нашият специалист ще установи има ли начислени лихви в размер извън допустимия от закона, както и плащате ли ненужни допълнителни такси. Чрез премахване на всички закононесъобразни начисления можем да ви възстановим надплатените суми. 

В случай че имате надвнесени суми, сключваме договор и ги прехвърляте на НАДПЛАТИХ.КОМ, за да може ние – за наша сметка, на наш риск и от наше име – да ги съберем. Вие няма да имате преки отношения с дружеството за бързи кредити, а единствено с нас. След сключване на договора наш кредитен експерт ще започне преговори за възстановяване на незаконно събраните лихви, такси и неустойки. Ако  възстановяването на надплатените кредити не може да се случи по този ред, ще заведем дело срещу CrediNet.  Вие не сте страна по делото, а ние го водим от наше име. Така няма нужда да наемате адвокат за делото срещу дружеството за бързи кредити или да заплащате  адвокатски хонорар, държавни такси и други разноски по делото, както и няма опция да бъдете осъдени да заплатите съдебни разноски на фирмата за кредити. След събиране на надвнесените суми от CrediNet дължимото ви се изплаща.

Защо да изберете НАДПЛАТИХ.КОМ  за възстановяване на надплатени лихви към заем от CrediNet

Неправомерно начислените лихви от един кредит са сума, която не е никак малка. Освен това тези пари са ваши, а не на кредиторната фирма. Тя ги е присвоила незаконно от вас. Това ви дава абсолютно юридическо основание да потърсите правата си. Ние, от НАДПЛАТИХ.КОМ, работим с опитни кредитни специалисти. Те ще ви съдействат във всеки един етап, докато не постигнем заедно успех.

Много хора желаят да си възстановят надвнесените суми, но нямат пари за адвокат и за дела срещу фирмите за бързи кредити. При нас не е нужно вие да водите дела срещу кредиторните фирми. Няма защо да се притеснявате от липсата на средства за заплащане на държавна такса за завеждане на делото, за адвокатски хонорар или за други съдебни разноски. Няма правна възможност, ако загубите делото, да бъдете осъдени да заплатите съдебните разноски на дружеството за кредити. Не ни дължите нищо, ако поради непредвидени обстоятелства не възстановим сумата.

НАДПЛАТИХ.КОМ предлага изгоден начин да възстановите надплатените лихви и такси по кредита ви от CrediNet. С наша помощ ще възстановите лихвите и таксите, които кредиторът вече е взел неправомерно от вас и ще попълните вашия семеен бюджет.

РЕШЕТЕ ПРОБЛЕМА С ЕДИН КЛИК