Имате усещане, че месечните вноски по вашия кредит от Credi Yes са твърде непоносими заради лихвите? Търсите помощ и правен съвет по въпроса? Тогава най-вероятно сте прави. Голяма част от бързите заеми биват облагани с незаконно високи лихви, такси и неустойки от кредитни фирми като Credi Yes. НАДПЛАТИХ.КОМ има решение за този проблем, свързан с вашия бърз заем!

Това което правим:

  • Безплатна консултация от кредитен специалист;
  • Ще изчислим всички  скрити такси;
  • Възстановяваме ви неправомерно начислените отгоре суми;
  • Всичко е безплатно, ако не постигнем успех.

Непредвидени разходи или друга основателна причина ви е накарала да изтеглите паричен заем? Най-добри условия предлагат банките, но тяхната процедура за одобрение и отпускане на финансови средства не винаги е благосклонна към всеки. Ако банката не ви одобри, не ви остава друг избор освен да изтеглите бърз заем от кредитор като Credi Yes. Този вид институции понякога не са изрядни и коректни към длъжниците си, а лихвите могат да се окажат твърде високи и недопустими от българското законодателство. Много често незаконните такси и неустойки по изплатените кредити могат да достигнат размер от хиляди левове. НАДПЛАТИХ.КОМ e вашето решение за помощ при надплатени лихви по заем от Credi Yes.

Помощ при надплатени лихви към кредит от Credi Yes

Доверете се на НАДПЛАТИХ.КОМ, когато имате проблеми с бързия заем от Credi Yes.  Ние разполагаме с екип от кредитни експерти и консултанти с дългогодишен опит в сферата. Ще ви окажем компетентна помощ и съдействие за установяване наличието на надплатени суми под формата на лихви, такси и неустойки

Чрез анализ и оценка кредитните ни експерти могат бързо и лесно да открият дали това е така. Ние сме вашият съюзник, ако искате да си върнете неправомерно надплатените суми по кредита ви и ще ви помогнем да се справите с Credi Yes.

След сключване на договор с нас ще водим преговори с  кредитната фирма. Можем да дори да заведем дело в съда, ако е необходимо. Тъй като събираме надвнесената лихва от наше име и за наша сметка, вие няма да сте страна по делото и не е необходимо да наемате адвокат. Оставяте всичко на нас без да имате отношение с фирмата за кредити. Използвате нашата услуга напълно безплатно, докато не постигнем успех.

Може да се възползвате от услугата дори ако сте бил осъден от дружеството за бързи кредити или срещу вас е било образувано изпълнително дело. В този случай е необходимо обаче дължимото по изпълнителното дело да е изплатено и наложените запори на трудово възнаграждение или възбрана на имот да са вдигнати.

Как работи услугата

Когато се включите чрез бутона “ПРОВЕРКА ЗА НАДПЛАТЕНИ КРЕДИТИ” в нашата платформа, вие ще бъдете насочени към един от нашите кредитни експерти. Той ще направи цялостен анализ на вашата ситуация около кредита ви от Credi Yes. Така бързо ще се установи дали имате начислени лихви и такси в размер над допустимия от закона. Възможно е дори сключеният договор да включва услуги, за които не подозирате, или нямате нужда, като различни застраховки на заема.

След като бъде направен подробен анализ на проблемния заем към Credi Yes, е възможно лихвите и таксите към главницата да се окажат в размер на  до 60%. А ако вече сте изплатили такъв бърз заем, можем да проследим дали сте имали надплатени лихви и да преговаряме с кредитната фирма да ви ги възстанови. Ако преговорите с Credi Yes не минат успешно, сме готови да заведем дело срещу тях. Едва в случай на възстановени суми по бързия ви кредит ще удържим предварително договорен с вас процент от сумата.

Защо да изберете НАДПЛАТИХ.КОМ за възстановяване на надплатени лихви към заем от Credi Yes

Въпреки всичките ви усилия да сте редовен и изряден платец, заемът от Credi Yes може да съдържа скрити условия, незаконно начислени лихви и такси. Това значително нарушава вашия бюджет, но най-вече вашето право като потребител. 

Чрез НАДПЛАТИХ.КОМ можете лесно да разберете дали и в какъв размер имате начислени неправомерно такси и неустойки към бързия ви заем от Credi Yes. 

Не е нужно да търсите помощта на адвокат и да водите дела срещу фирмите за бързи кредити. Не е необходимо да заплащате предварително държавна такса за завеждане на делото, адвокатски хонорар или възнаграждение за вещо лице. Няма опасност, ако загубите делото, да бъдете осъдени да заплатите съдебните разноски на дружеството за кредити. 

С кандидатстването си в платформата на НАДПЛАТИХ.КОМ не губите нищо. Заплащате комисионна само при постигане на успех от наша страна с възстановяването на надплатените лихви от Credi Yes.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС