Изтеглили сте бърз заем от Микро Кредит и имате непосилно високи лихви? Всеки месец изпитвате сериозен стрес поради тази причина? А знаете ли, че доста често кредитните фирми ви начисляват неправомерно лихви, различни такси и неустойки? Може да потърсите правата си чрез нас!

Помощ при проблем със заема от Микро Кредит ще получите от НАДПЛАТИХ.КОМ. Ето какво можем да направим за вас:

  • Ще ви консултираме безплатно, за да се запознаем с вашия случай;
  • Ще изчислим  размера на незаконосъобразните лихви и такси  по вашите бързи кредити;
  • Ще ви помогнем да си възстановите размера на начислените отгоре лихви, надплатените от вас такси и неустойки по кредитите;
  • Без да заплащате нищо предварително и без да се ангажирате с процеса по връщане

Кандидатстването за нашата услуга е напълно безплатно и се осъществява чрез подаване на заявление. След което наш кредитен експерт разглежда вашия случай и ви консултира какво може да очаквате. Следващата стъпка е да започнем работа по преговорите с Микро Кредит, отстраняване на незаконно високите лихви и възстановяване на надплатените суми по тях.

Помощ при надплатени лихви към кредит от Микро Кредит 

Често бързите заеми като тези от Микро Кредит включват излишни такси или пък “убийствено” големи лихви. Ако сте изтеглили кредит и се намирате в такава ситуация, то най-вероятно вие също имате надплатени суми по въпросните лихви и различни такси. В определени случаи надвнесените суми по изплатените кредити могат да достигнат чудовищно високи размери и да се окажете ощетени с хиляди левове. НАДПЛАТИХ.КОМ може да ви помогне! Как ще направим това? 

Как работи услугата

Платформата на НАДПЛАТИХ.КОМ е лесна и удобна, за да кандидатства всеки при проблем с начислени неправомерно лихви и такси от Микро Кредит или който и да е друг кредитор. Подавате заявление, с което заявявате желанието си да върнете незаконно начисленото откредитната фирма. С помощта на НАДПЛАТИХ.КОМ лесно ще изчислите размера на надвнесените лихви, такси и неустойки по изплатените от вас  бързи кредити. В случай че имате надплатени суми, ги прехвърляте на НАДПЛАТИХ.КОМ, за да може ние на наш риск, от наше име и за наша сметка да ги съберем. Така вие нямате директно отношение с дружеството за бързи кредити и процеса по връщане на сумата, а единствено с нас. 

След сключване на договора наш експерт започва разговори за връщане на незаконно събраните лихви, такси и неустойки. Ако  възстановяването на надплатените кредити не може да се случи по този ред, завеждаме дело пред съда срещу Мини Кредит.  Вие не сте страна по делото, а платформата го води от свое име. Така няма нужда да наемате адвокат или да заплащате адвокатски хонорар и държавни такси за делото, както и няма да бъде осъдени да заплатите съдебни разноски на дружеството за бързи кредити. След събиране на надплатените суми от фирмата за бързи кредити, това, което ви дължим след удържането на договорения процент, ви се заплаща.

Защо да изберете НАДПЛАТИХ.КОМ за възстановяване на надплатени лихви към заем от Мини Кредит

Ние подкрепяме и помагаме на всички кандидати, които са настоящи или бивши потребители на бързи заеми, като всичко се случва напълно конфиденциално. За да може да се възползвате от услугите ни, от ваша страна се очаква единствено да сключите договор с нас, без да плащате нищо предварително. Само когато успеем да постигнем успех, тогава ще удържим процент от възстановените надплатени лихви. Работата ни по вашия случай приключва след като успеем да ви помогнем да възстановите всичките си неправомерно начислени суми от дружеството Микро Кредит. 

Много хора се притесняват да водят дела срещу дружествата за бързи кредити. С нас не е нужно да мислите за това, тъй като ние, от наше име, водим делата срещу фирмите  за кредити. Така ще си спестите и заплащането на държавна такса за завеждане на делото, адвокатски хонорар или възнаграждение за вещо лице. Няма правна възможност, ако загубите делото да бъдете осъдени да заплатите съдебните разноски на дружеството за кредити. 

Изберете алтернативния и иновативния начин за справяне с казуса, по който НАДПЛАТИХ.КОМ работи. Това, което ние предлагаме, е професионален опит, правни съвети и помощ за връщане на незаконните лихви от Микро Кредит. А ако се чудите дали сте подходящ кандидат, може да разберете много лесно!

ПРОВЕРЕТЕ С ЕДИН КЛИК