“Начислените по кредита ми лихви са изненадващо високи, както таксите и неустойките, които заплащам към Мини Заем! Какво да направя?” 

НАДПЛАТИХ.КОМ осигурява помощ на всички платци, които имат необичайно високи лихви към бързия си заем.

Това, което ви предлагаме, е:

  • Безплатна кредитна консултация;
  • Изчисляване на платените по кредитите незаконосъобразни такси и неустойки;
  • Преговаряне с Мини Заем и възстановяване на начислените неправомерно суми;
  • Заплащате единствено при успех от наша страна.

“Забелязах, че се лихвите, както и някои такси се увеличиха известно време след като изтеглих кредит от Мини Заем. Той начислява нови и нови лихви и такси, вследствие на което задължението ми не спира да расте…”

Независимо дали сте настоящ платец по бърз заем от Мини Заем или вече сте изплатили всички задължения към дружеството, ние ще ви помогнем да разберете дали имате или не надплатени лихви. Много често надвнесените суми по изплатените кредити могат да достигнат размер от хиляди левове. С помощта на НАДПЛАТИХ.КОМ това е напълно възможно благодарение на нашите опитни кредитни специалисти.

Помощ при надплатени лихви към кредит от Мини Заем

Помощта при надплатени суми върху кредит от Мини Заем, от която се нуждаете, сме ние, от НАДПЛАТИХ.КОМ. Екипът ни се състои от кредитни консултанти и специалисти, познаващи добре законите в областта. Ние сме наясно какъв е законовият размер на лихвата, която един кредитор може да начисли. Щом сте тук, вероятно имате начислени неправомерно допълнителни такси и неустойки от Мини Заем.

Независимо дали сте погасили задълженията си към кредитора или все още извършвате тази дейност, с наша помощ ще успеете да възстановите надплатените от вас суми по бързия ви заем. Кредитните ни експерти правят всичко възможно, за да върнат лихвите и водят непрестанно преговори с кредитната фирма, докато не реализират успех във ваша полза. Когато кандидатствате при нас, не плащате абсолютно нищо. Едва когато успеем да ви възстановим надплатените лихви, тогава ще вземем предварително договорен с вас процент от сумата.

Как работи услугата

След като заявите своето желание и се включите с един клик в нашата платформа, нашите кредитни консултанти поемат цялата работа и отговорност. Те извършват проверка на проблемния кредит от Мини Заем и установяват дали всички лихви и такси са законни. Ако бъдат установени цифри над законно допустимите, лихвите по задължението ви може да спадне значително и дори да ви бъдат възстановени сумите, които са били неправомерно надплатени от вас. Вие комуникирате само с консултанта, поел вашия случай, а ние, от НАДПЛАТИХ.КОМ, с дружеството Мини Заем.

Ако имате проблеми с плащанията, недейте да чакате срещу вас да бъде заведено дело от фирмата за кредити и да бъдете осъдени да платите и държавни такси, хонорар за адвокати и други разходи по делото. Така може да бъде образувано изпълнително дело пред съдия-изпълнител, който да ви наложи запор на трудовото възнаграждение или да ви възбрани имота.

Защо да изберете НАДПЛАТИХ.КОМ за възстановяване на надплатени лихви към заем от Мини Заем

Ако решите да проверите дали имате надплатени лихви към кредита ви от Мини Заем, ние сме насреща. Това обичайно е често срещана практика във всяка кредитна фирма. 

За да си върнете надвнесената сума, не е необходимо да се консултирате с адвокат или водите дела срещу дружествата за бързи кредити. Така ще си спестите плащането на държавни такси, адвокатски хонорари и други разноски по делата. Няма опасност, ако загубите делото, да ви осъдят да платите съдебните разноски на фирмата за кредити.

НАДПЛАТИХ.КОМ ви предлага алтернатива да се справите с неправомерно начислените суми върху кредита ви от Мини Заем. Чрез кандидатстването ви в нашата платформа ние можем да ви осигурим защита, безплатни консултации и правни съвети по въпроса. С помощта на НАДПЛАТИХ.КОМ размера на лихвите и таксите по проблемния кредит към Мини Заем ще намалеят, а надплатените от тях ще ви бъдат възстановени.

КАНДИДАТСТВАЙТЕ!