Нашата услуга е тази, която ще ви помогне при кредит с неправомерно начислени лихви. След попълването на заявката ви за проверка по кредит за начислени лихви, НАДПЛАТИХ.КОМ ще ви окаже нужното съдействие. Ние бързо ще установим дали сте платили повече лихви от допустимото според закона, а вие ще се възползвате от:

  • Възстановяване на част от размера на лихвите и таксите по заема;
  • След улеснено попълване на необходимите документи нямате повече ангажимент към нас;
  • Прозрачна процедура, без скрити условия и дребен текст;
  • Без предварително заплащане. Плащате тогава, когато постигнем успех.

Ако сте настоящ или бивш изряден платец, има голяма вероятност да са ви начислени неправомерно високи лихви. Често незаконните такси и неустойки по изплатените кредити могат да достигнат размер от хиляди левове. Това лесно може да се установи от кредитните специалисти на НАДПЛАТИХ.КОМ. Ние сме тук, за да ви осигурим необходимата подкрепа и помощ при надплатени лихви от НетКредит към вашия бърз заем от тях.

Помощ при надплатени лихви по кредит от НетКредит

Ако имате проблем с високи лихви и такси по заема от НетКредит и търсите помощ, значи сте попаднали на точното място. НАДПЛАТИХ.КОМ ще ви помогне да се справите с проблема, защото при нас работят финансови експерти и кредитни консултанти с години опит в сферата. Ако имате проблемен кредит от НетКредит или друг кредитор, единственото, което е необходимо да направите, е да подадете заявление, за да направим необходимите изчисления. Всеки бивш или настоящ ползвател на бърз заем от НетКредит или друга кредиторна фирма е подходящ кандидат. Ние можем да ви помогнем с проблемите по лихвите от НетКредит, като ви възстановим онази част от тях, която е била незаконно начислена върху отпуснатия ви кредит. 

Недейте да чакате срещу вас да бъде заведено дело от дружеството за бързи кредити или да бъде образувано изпълнително дело пред съдебен изпълнител и да ви бъде наложен запор на трудовото възнаграждение или възбрана на имота.

Как работи нашата платформа

Когато заявявате вашата кандидатура в платформата ни, е необходимо да ни предоставите цялата налична информация и документи за вашия кредит от НетКредит. След това всичко остава в наши ръце. Консултант на НАДПЛАТИХ.КОМ се заема с вашия случай. Той прави анализ на кредита от НетКредит и така установява дали имате или не надплатени лихви по него. При наличие на такива неправомерно начислени суми по вашия заем, нашият специалист започва преговори с кредиторната фирма за възстановяване им. НАДПЛАТИХ.КОМ може дори да заведе дело. През това време не ни дължите нищо. Само в случай на успех от наша страна, ще заплатите предварително уговорена комисионна от възстановената към вас сума.

Защо да изберете НАДПЛАТИХ.КОМ за възстановяване на надплатени лихви по заем от НетКредит

Платформата на  НАДПЛАТИХ.КОМ дава алтернатива на възстановяването на лихви, такси и неустойки от НетКредит, които са неправомерно начислени от кредитора. С наша помощ ще си върнете това, което ви принадлежи по право – вашите пари.

Много потребители искат да си върнат надплатените суми, но нямат финансова възможност да съдят фирмите за бързи кредити. При нас не е нужно вие да водите дела. Няма защо да се притеснявате от липсата на средства за плащане на държавна такса за завеждане на делото, адвокатски хонорар или други съдебни разноски. Няма опасност, в случай че загубите делото, да бъдете осъдени да заплатите съдебните разноски на дружеството за бързи кредити.

С нашата иновативна услуга ние ви осигуряваме необходимата защита и подкрепа пред кредиторите, когато имате бърз заем, но и ви помагаме да излезете от порочния кръг на задлъжнялост или да си възстановите част от вече начислените ви суми.

ОБАДЕТЕ НИ СЕ