Имате надплатени лихви към бързия кредит, който сте изтеглили? Към главницата се начисляват допълнителни такси и неустойки за закъснение за всеки месец, в който пропускате да направите вноска? Задлъжнявате все повече всеку месец и търсите помощ за справяне със своя проблемен кредит от SmileCredit? Ние ще ви помогнем! НАДПЛАТИХ.КОМ ви предлага:

  • Безплатна консултация;
  • Възстановяване на надплатените лихви по кредита.

Зад НАДПЛАТИХ.КОМ стои екип от опитни кредитни консултанти, които познават всички закони. Те са готови да защитават вашите права като потребител на бърз кредит от SmileCredit или всеки друг кредитор за бързи заеми. При това напълно безплатно до постигане на успех!

Помощ при надплатени лихви по кредит от SmileCredit

Бързите заеми са възможност да получите необходимата сума пари на момента, без да чакате одобрение от банката, която има високи критерии за отпускане на средства. За разлика от банките обаче, фирмите за бързи кредити, подобни на SmileCredit, начисляват изключително високи лихви върху задължението, допълнителни такси и неустойки при забава. В голяма част от случаите лихвите, които начисляват компаниите за бързи кредити, са незаконосъобразни и прекомерно високи. 

Как работи нашата платформа

От НАДПЛАТИХ.КОМ ще получите необходимата помощ при надплатени неправомерно лихви, такси и неустойки към кредита от SmileCredit. За целта трябва да попълните формата “ПРОВЕРКА ЗА НАДПЛАТЕНИ КРЕДИТИ” или да ни позвъните. Вие ни предоставяте всички налични документи, обвъзрващи ви с кредитора, а ние ще се погрижим за всичко останало. Наш консултант преглежда договорените условия и търси в тях излишни лихви и такси за услуги. Така чрез нас си възстановявате сумите от надплатените лихви от SmileCredit. При сключване на договор с нас ние поемаме изцяло управлението на дейността по кредита ви. Ние ще водим преговори с представителите на кредиторната фирма за неправомерно начислените лихви и дори ще заведем дело, ако е необходимо.

Защо да изберете НАДПЛАТИХ.КОМ за възстановяване на надплатени лихви  към заем от SmileCredit

Независимо дали сте настоящ или бивш потребител на бърз кредит от SmileCredit, нашата услуга за възстановяване на надплатени лихви е подходяща за вас. Ние можем да установим дали имате незаконно начислени големи лихви от фирмата, отпуснала ви кредита. Ще водим преговори в случай на установено нарушение от тяхна страна и сме готови да стигнем до съда, ако се налага. За целта НАДПЛАТИХ.КОМ ви предлага да поеме изцяло грижата по този казус, като ще ви таксуваме единствено при успех. След като спечелим обратно за вас надплатените ви лихви по отпуснатия кредит, ще сключим споразумение със SmileCredit, чрез което те ще имат възможност да изплатят дължимото към вас по наша сметка. Едва тогава ще вземем такса, която е предварително уговорена с вас, а остатъкът ще ви бъде възстановен.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС