На почти всеки му се е налагало да прибегне до тегленето на кредит в някакъв момент от живота си. Причините за това могат да бъдат най-различни, като недостиг на заплатата, временна безработица, нужда от ремонт и др. Когато се появи спешна нужда от допълнителни средства, а банката не ви отпуска желаната сума, се налага да потърсите бързо и лесно решение. 

Бързите кредити са средство, с което лесно можете да получите нужните средства веднага. Може да избирате сред десетки кредитори, като Credit Time, но преди да прибегнете до тегленето на кредит е добре да проучите мненията на други потребители, за да вземете информирано решение.

Информация за Credit Time

Кредит Тайм е небанкова финансова институция, вписана в Регистъра на БНБ под номер BGR0355, с офиси в няколко големи градове в страната. Портфолиото ѝ включва два основни финансови продукта: On time стандарт и On time приз плюс. 

On time Стандарт е кредит, с който може да получите суми от 300 лв. до 1500 лв. за срок до 16 месеца. Вноските могат да бъдат двуседмични или месечни, в зависимост от предпочитанията на потребителя. Падежната дата е фиксирана и не зависи от дните в месеца.

On time Приз + ви дава възможност за изтеглите сума от 1800 лв. до 5000 лв. с удължен максимален период на изплащане до 24 месеца. Това прави вноската по-малка и позволява обединяване на задълженията. Най-голямото предимство на този кредитен продукт е дългият срок за изплащане, тъй като повечето бързи кредити имат срок до една година. 

Отзиви и мнения за бърз кредит от Credit Time

Препоръчваме ви да се запознаете добре с мненията на потребители, които са използвали услугите на Credit Time, преди да прибегнете до тегленето на кредит. В онлайн форумите и социалните мрежи ще откриете много хора, които споделят опита си с тази финансова институция. Сред своите близки и познати също можете да откриете клиенти на Credit Time.

Отзивите и мненията, които ще срещнете, могат да бъдат както добри, така и лоши, тъй като впечатленията на клиентите са различни. Те са строго индивидуални и зависят изцяло от техния личен опит и условията, при които са изтеглили кредита, както и от това дали са погасявали вноските си в срок. 

Ако през последните няколко години сте се възползвали от услугите на Credit Time, или в момента продължавате да изплащате своя бърз заем, има вероятност да сте платили по-високи лихви от законово определените. Това е така, защото повечето кредитни институции имат лошата практика да начисляват лихви и такси, които надвишават сумите, позволени от закона. В сайта на НАДПЛАТИХ.КОМ може да проверите това още сега, като попълните нужната информация във формата за проверка.

Ако проверката докаже наличието на надплатени суми, то тогава нашите кредитни експерти ще проучат обстойно условията, при които е сключен договорът за заем. След това ние ще можем да задействаме процедурата по връщането на надплатените суми, без да се налага вие да се ангажирате с воденето на съдебни дела.

Да изтегля ли кредит от Credit Time 

След като се запознаете с отзиви и мнения на други потребители за Credit Time и проучите условията за кредитиране, вече може да направите правилна преценка дали да изтеглите бърз кредит от тях. Ние от НАДПЛАТИХ.КОМ можем да ви дадем експертно си мнение относно условията на кредита и да разгледаме договора за скрити лихви и такси.