Помощ при надвнесени лихви и такси по бързия ви заем от CrediHelp може да потърсите при нас, НАДПЛАТИХ.КОМ. Ние ще ви съдействаме в това да си върнете надплатените неправомерно лихви, такси и неустойки. Ние ще направим следното с вашия заем от CrediHelp:

  • Връщане на лихвите и таксите, които сте надвнесли по време на изплащането на кредита;
  • Водене на дела от наше име, на наш риск и за наша сметка, докато не спечелим;
  • Получаване на висок професионализъм и прозрачни условия от нашите кредитни специалисти.

Потърсете помощта на кредитен консултант, когато имате надвнесени неправомерно лихви, такси и неустойки към заема от CrediHelp, преди се обърнете към адвокат. При кандидатстване в нашата платформа, независимо дали имате само един заем от CrediHelp, или няколко, НАДПЛАТИХ.КОМ ще ви помогне!

Помощ при надплатени лихви към кредит от CrediHelp

Ако сте попаднали в порочния цикъл на вечната задлъжнялост и имате надплатени незаконно лихви от CrediHelp, НАДПЛАТИХ.КОМ е насреща за вас! Ние не сме кредитор, но разполагаме с опитни кредитни консултанти, които помагат на потребители със заеми от CrediHelp и всеки друг кредитор, като правят експертна оценка на вашата ситуация. Чрез кандидатстването ви към платформата ни, вие попадате в ръцете на финансови специалисти, които чрез експертна оценка ще ви помогнат във финансовите отношения с кредитора.

Как работи услугата

Прехвърляте всички документи по заема към нас, след което поемаме ние! Нашите консултанти вършат всичко, без от вас да се очаква каквото и да било. Te ще прегледат условията, при които е сключен вашият кредит от CrediHelp. Целта е да се възстановяване на надплатените лихви по заема.

Следващата стъпка е да заведем дело към CrediHelp, ако е необходимо, който водим от наше име, на наш риск и за наша сметка. НАДПЛАТИХ.КОМ поема цялата отговорност и всички разходи за адвокатски хонорар и държавни такси по завеждане на делото. Ако извършите цялата процедура сами и заведете дело срещу фирмата за бързи кредити, ще трябва да заплатите всички суми от вашия бюджет. А в случай че загубите делото, можете да бъдете осъдени да заплатите съдебните разноски на дружеството за кредити, които не са малки. Сега с НАДПЛАТИХ.КОМ имате алтернатива! Плащате единствено процент от надплатените лихви, ако постигнем успех и след това те биват възстановени към вас.

Защо да изберете НАДПЛАТИХ.КОМ за възстановяване на надплатени лихви към заем от CrediHelp

За да попълните бюджета си, който е бил натоварен от неправомерно надплатените лихви по кредита от CrediHelp, може да се обърнете към нас за помощ. След прехвърляне на цялата документация по кредита към нас, вие нямате никаква отговорност и занимания. НАДПЛАТИХ.КОМ предлага алтернативна услуга, която ви помага да върнете парите си, като възстановяваме надплатените суми по кредита ви от CrediHelp, които, като кредиторна фирма, тя е начислила неправомерно.

ЗАПИШЕТЕ СЕ В ПЛАТФОРМАТА НИ