Причините да теглим бърз и необезпечен кредит е спешна нужда от пари или невъзможността да покрием стриктните изисквания на банките. Това не е нещо нередно. Проблемите с кредита от Viva Credit или която и да е друга кредиторна фирма обикновено са свързани с неправомерното начисляване на лихви, различни такси и неустойки. Много често незаконно начислените суми по изплатените бързо кредити са в стряскащо големи размери и могат да достигнат хиляди левове. Ако сте тук, значи това се е случило и търсите помощ за справяне с проблема. НАДПЛАТИХ.КОМ има решение за вас. Какво правим:

  • Установяваме дали имате или не незаконно начислени лихви и такси;
  • Възстановяваме ви надплатените суми;
  • Всичко е безплатно, ако не постигнем успех;
  • Прозрачни и коректни условия.

Възползвайте се от нашата услуга чрез подаване на заявление, за да разберете дали имате начислени неправомерно лихви върху кредита от Viva Credit и ще получите професионална компетентна помощ от опитен финансов консултант. Заедно ще намерим най-доброто решение на положението, в което сте изпаднали. С НАДПЛАТИХ.КОМ надплатените лихви по бързия ви заем ​ще бъдат възстановени!

Помощ при надплатени лихви към кредит от Viva Credit

Редовен платец сте към кредитна фирма като Viva Credit, защото сте получили бързо финансиране от тях? Начислените лихви и такси ви се струват неразумно високи? Ако имате подобни проблеми със заема от Viva Credit или друга подобна компания, НАДПЛАТИХ.КОМ ще ви помогне. Нашата услуга защитава правата на длъжника и го представлява пред кредитора.

Услугата може да се ползва дори ако срещу вас е било заведено дело от фирмата за бързи кредити или е било образувано изпълнително дело пред съдебен изпълнител. при това положение обаче е необходимо задълженията по изпълнителното дело да е погасено, а ако е имало наложен запор на заплата или запор на банкова сметка, те да са вдигнати.

Как работи услугата

Кандидатурата ви за нашата услуга няма да ви струва нищо. Не и докато не постигнем желания успех, а той е да възстановим надплатените такси по бързия ви заем от Viva Credit. Нашата комисионна е само процент от възстановената сума. Възползването ви от  услугата започва с подаване на заявление.

Кредитен консултант от НАДПЛАТИХ.КОМ разглежда внимателно всички точки и клаузи в договора ви за бърз кредит. Кредиторите често си позволяват да събират такси за ненужни услуги, а понякога начисляват лихви в размер, недопустим от закона. Надплатените суми по  кредита може да бъдат възстановени чрез нас. Независимо дали се възползвате от Viva Credit или друга кредиторна фирма за отпускане на бърз заем към момента, или сте били техни потребители преди, ние, от НАДПЛАТИХ.КОМ ще изготвим за вас подробно проучване дали имате надплатени лихви или не. Ако това е така, от наше име и за наша сметка ще водим преговори и, ако е необходимо, съдебни дела, за да възстановим тези неправомерно начислени лихви, такси и неустойки от Viva Credit.

Защо да изберете НАДПЛАТИХ.КОМ за възстановяване на надплатени лихви към заем от Viva Credit

НАДПЛАТИХ.КОМ е прозрачна платформа, която може да ви помогне да си възстановите начислените неправомерно от кредиторната фирма лихви и други такси. Нашите специалисти ще отделят необходимото време и внимание за проучване на всички предоставени от вас документи и могат да установят налично нарушение от законова гледна точка. 

Много хора желаят да си възстановят надвнесените суми, но се притесняват да водят дела срещу фирмите за бързи кредити. При нас не е нужно вие да водите дела. Няма защо да се притеснявате от липсата на средства за заплащане на държавна такса за завеждане на делото, адвокатски хонорар или други съдебни разноски. Няма опасност, ако загубите делото, да бъдете осъдени да заплатите съдебните разноски на дружеството за кредити.

С нашата иновативна услуга можем да ви помогнем да си възстановите надплатените суми по кредита ви от Viva Credit.

КАНДИДАТСТВАЙТЕ ТУК