Преди да пристъпите към теглене на заем е добре да потърсите мнения от други потребители, както и да се запознаете подробно с всички условия. Ако сте се спрели на Cash credit, в онлайн пространството може да откриете мнения на различни потребители за тази финансова институция. Потърсете обратна връзка и от ваши близки и познати, които са използвали услугата на компанията за бързи заеми. 

Информация за Cash credit

Небанковата финансова институция Cash credit (Кеш Кредит) е със седалище град София. Дружеството е основано през 2011 година и вписано в в регистъра на Българска Народна Банка. Офисите на Cash credit в България са повече от 70 на брои. Освен в страната, мрежата на Кеш кредит се простира в Европа, Африка, Близкия изток и Азия.

Дружеството се радва на международен успех. Свидетелство за това е престижната награда за иновативна компания, която Cash credit печели през 2016 г. Година по-късно взема награда за фин-тех иновации ​в категорията „Най-иновативен проект за анализ на данни“. Дружеството предлага цялата гама от бързи кредити и различни отстъпки по лоялна програма Cash Club.

Отзиви и мнения за бърз кредит от Cash credit

Препоръчваме ви да се запознаете с мненията на потребители, които са използвали услугите на Cash credit. В интернет пространството ще откриете много хора, които споделят опита си с финансовата институция. Отзиви може да получите и от ваши близки и познати.

Четейки различните мнения за Cash credit, може да срещнете разнопосочни отзиви, тъй като впечатленията на клиентите могат да бъдат различни. В повечето случаи те са строго индивидуални и зависят изцяло от условията, при които е изтеглен кредита, и дали вноските по него са погасявани в срок.

Как ще намалим лихвите и таксите на Cash credit

Ако сте се възползвали от услугите на Cash credit за теглене на бърз заем пред последните няколко години, има вероятност, както и при голям брой други кредитни институции, да сте платили по-високи лихви от законово определените. В сайта на НАДПЛАТИХ.КОМ може да проверите това, като попълните нужната информацията, относно вашия бърз кредит, във формата за проверка. Ако проверката установи наличието на надплатени суми, то тогава може да проучим обстойно условията, при които е сключен договорът. След това ние ще можем да задействаме процедурата по връщането на надплатените суми, без вие да се ангажирате с разговори или съдебни дела.

Да изтегля ли кредит от Cash credit

Само след като се запознаете с всички отзиви и мнения за Cash credit и проучите сами условията за кредитиране, ще можете да направите най-правилна преценка дали да изтеглите кредит от тях. Ние от НАДПЛАТИХ.КОМ можем да ви дадем експертно си мнение относно условията на кредита и да разгледаме договора за скрити лихви и такси.