Когато имате необичайно високи лихви по вашия бърз заем от TBI Bank, НАДПЛАТИХ.КОМ е вашият помощник. Ние съдействаме на платците по следния начин:

  • Установяваме дали имате или не незаконосъобразно начислени лихви и такси;
  • Безплатна консултация от кредитни експерти;
  • Възстановяваме ви надплатените лихви, в случай че има такива;
  • Не плащате нищо докато не постигнем успех.

Не всеки платец по заема е наясно със своите права, когато става на въпрос за бързи кредити. Опитните кредитни експерти в НАДПЛАТИХ.КОМ познават всички закони и ще ви помогнат при незаконно начислени суми от лихви, такси и неустойки към кредита ви от TBI Bank. В определени случаи незаконосъобразно надвзетите суми по изплатените кредити могат да достигнат размер от хиляди или дори десетки хиляди лева. От нас получавате пълно съдействие и защита пред кредиторите, дори ако сте бивш потребител на техните услуги.

Помощ при надплатени лихви към кредит от TBI Bank

Имате ли подозрения, че лихвите по заема ви са неразумно високи? А замисляли ли сте се, че това може да е незаконно? Нашата услуга помага на хора като вас, които имат изтеглен бърз кредит от TBI Bank или изплатен бърз кредит, да си върнат надвнесените незаконни неустойки и такси.

Кредитните експерти на НАДПЛАТИХ.КОМ оказват индивидуално съдействие на всеки, който е настоящ или бивш ползвател на бързи заеми от TBI Bank или друга подобна кредитна фирма. За да получите помощ от нас, трябва единствено да кандидатствате чрез нашата онлайн форма. Нямаме необходими изисквания – помагаме  на всеки един от вас, без значение дали сте настоящ потребител на бърз заем или отдавна не сте.

Не е нужно да чакате срещу вас да бъде заведено дело от фирмата за кредити или да бъде образувано изпълнително дело, чрез което да ви бъде наложен запор на трудовото възнаграждение или възбрана на имот заради това, че поради свръхвисоки лихви и такси, начислявани ви в момента или при предишен кредит, не успявате да погасявате вашия бърз заем. Можете и трябва да потърсите решение на проблема.

Как работи услугата

За да получите необходимата помощ при проблеми с кредита от TBI Bank е необходимо да заявите интереса си чрез попълване на формуляра ни, предоставен в нашия сайт. Кредитните консултанти на НАДПЛАТИХ.КОМ проверят дали вашият заем има начислени лихви и такси, които са незаконни. Ако има такива, сключвате договор с нас и ни ги прехвърляте, за да може ние, от наше име, на наш риск и за наша сметка, да ги съберем. По този начин вие нямате никакво отношение с фирмата за бързи кредити, а единствено с платформата. От вас не се изисква нищо, единствено да ни предоставите необходимите документи, подписани от вас и от TBI Bank. За това, че сте се възползвали от нашата услуга, не се заплаща нищо предварително. Удържаме единствено процент от сумата, която сме успели да възстановим от неправомерно начислени лихви към заема ви от TBI Bank.

Защо да изберете НАДПЛАТИХ.КОМ за възстановяване на надплатени лихви към заем от TBI Bank

НАДПЛАТИХ.КОМ ви предлага иновативен начин да се справите с незаконно начислените лихви, такси и скрити неустойки по кредита от TBI Bank, който сте изплатили или все още изплащате. Ние ще ви възстановим всички надплатени лихви. Нашите методи за преговори и правни отношения в такива деликатни финансови ситуации са изпитани с времето и се позовават на реалния ни опит със стотици случаи като вашия. Няма нужда сами да водите преговори с представители на TBI Bank, нито да наемате адвокат. Ако го направите и заведете дело срещу фирмата за бързи кредити, ще трябва да заплатите адвокатски хонорар, държавна такса и други разходи за водене на делото, например, възнаграждение за вещи лица. Всички тези съдебни разноски се предплащат от вас. В случай че загубите делото, можете да бъдете осъдени да заплатите съдебните разноски на дружеството за кредити, които не са малки. Сега имате алтернатива – НАДПЛАТИХ.КОМ. Ние ще извършим това действие вместо вас – за наша сметка и на наш риск.

РЕШЕТЕ ПРОБЛЕМА С ЕДИН КЛИК