НАДПЛАТИХ.КОМ може да ви окаже нужната помощ, за да си възстановите незаконно начислените суми по кредита ви от Изи Финанс. Разработили сме ефективна услуга, която има за цел да помага на хора, които са настоящи или бивши ползватели на бързи потребителски кредити, но имат неправомерно начислени такси.

Това, което правим, е:

  • Безплатна консултация от кредитни експерти;
  • Възстановяване на надплатените лихви;
  • Пълна прозрачност при процедурата;
  • Напълно безплатно (плащате само когато постигнем успех).

Потърсете ни още преди да се стигне до запор на заплата поради проблеми с кредита от Изи Финанс!

Помощ при надплатени лихви по заем от Изи Финанс

С наше съдействие ще възстановите всички надплатени неправомерно такси  по кредита, който имате. Много често надвнесените суми по изплатените кредити могат да достигнат размер от хиляди или дори десетки хиляди левове. Освен че ще поемем напълно отговорността по всички последващи действия, ще ви осигурим пълна прозрачност на нашите стъпки. От наша страна получавате подкрепа при начислени неправомерно лихви по заема ви от Изи Финанс, която включва безплатна консултация, преговори с кредитори и правни съвети. 

Ползването на услугата е възможно дори ако сте осъден от дружеството за бързи кредити и срещу вас е било образувано изпълнително дело пред съдебен изпълнител. При това положение обаче е необходимо задължението по изпълнителното дело да е платено и запорът на трудовото възнаграждение да бъде вдигнат.

Как работи услугата

Попълвайки заявление, вие се превръщате в наш партньор, който има нужда от съдействие по заема му от Изи Финанс или друг кредитор. След като се включите в програмата на НАДПЛАТИХ.КОМ, ще бъдете разпределени към един от нашите кредитни консултанти. В случай че имате надплатени суми, ги прехвърляте на НАДПЛАТИХ.КОМ, за да може ние – на наш риск, от наше име и за наша сметка – да ги съберем. Така вие нямате никакви отношения с дружеството за бързи кредити, а единствено с нас. 

След сключване на договора наш специалист стартира разговори за връщане на незаконно събраните лихви, такси и неустойки. Ако  възстановяването на надплатените кредити не може да се случи по този ред, ще заведем дело срещу Микро Кредит.  Клиентът не е страна по делото, а НАДПЛАТИХ.КОМ го води от свое име. Така вие, като наш клиент, не наемате адвокат, не заплащате адвокатски хонорар, държавни такси или други разноски по делото, както и няма опция да бъдете осъдени да заплатите съдебни разноски на дружеството за бързи кредити. След събиране на надвнесените суми от фирмата за бързи кредити дължимото се изплаща към вас. Ние ви помагаме да си върнете незаконно начислените суми по заема ви към Изи Финанс. 

Защо да изберете НАДПЛАТИХ.КОМ за възстановяване на надплатени лихви към заем от Изи Финанс

Много хора желаят да си възстановят надвнесените суми, но нямат пари за адвокат и за дела срещу фирмите за бързи кредити. При нас не е нужно вие да водите дела. 

НАДПЛАТИХ.КОМ е иновативна и сигурна платформа с компетентни специалисти, които ще ви помогнат да си възвърнете надплатени по вашия бърз кредит лихви, такси и неустойки. Независимо дали сте настоящ или бивш потребител на кредиторната фирма, вие може да се възползвате от нашите услуги. Ще вземем процентна комисионна само в случай на успех от наша страна. Това означава, че ние имаме интерес да докажем, че са ви начислени незаконно лихви, такси и неустойки по бързия ви заем.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС